Vragen van Flow #97

Vragen van Flow #97

En weer een nieuwe Vragen van Flow voor deze week. Ook deze week is het keurig op volgorde. 

Haal je alles uit een dag?
Nee, dat gebeurt eigenlijk maar zelden, want in de middag krijg ik eigenlijk altijd een dip. Soms tussen 12 en 3, maar vaker tussen 3 en 7 en in die tijd doe ik ook vrijwel niets. Ik wil dan wel dingen doen, bijvoorbeeld lezen. Maar val dan vaak gewoon half in slaap en dat is heel vervelend. Voor mijn gevoel benut ik de middag niet effectief genoeg helaas.

Hoeveel tv-series volg je?
Nu niet een meer. Soms heb ik een paar maanden Netflix en dan kijk ik verschillende dingen bij zoals Shadowhunters, Teen Wolf en Riverdale, maar de laatste tijd staat mijn hoofd toch wat minder naar beelden ofzo. Vroeger keek ik juist heel veel series, maar op een bepaald moment liep ik met alles achter en ik heb dat ook nooit meer opgepakt, omdat het me niet zoveel meer kon schelen hoe het af zou lopen.

Waarin wil je altijd kind blijven?
Mijn fantasie. Ik hoop dat mijn fantasie altijd blijft zoals die van een kind, want is supermooi en puur. Ik vind het geweldig om te zien hoe een prop papier een hele wereld kan bevatten voor een kind en ik vind het jammer dat wij volwassenen vaak alleen nog maar die prop papier zien en niet de rest. Misschien zie ik wel meer dan de gemiddelde mens, maar nog steeds niet alles, denk ik.

Kun je een week zonder internet?
Als het moet wel, maar liever niet. Internet is zo handig. Voor de social media, wat je vrienden doen, maar misschien nog wel meer om te weten dat je een muisklik weg bent van opzoeken of een pinguïn knieën (ja) heeft of wat voor elektrische gitaar je zou kopen als je rijk en beroemd bent (geen voorkeur). Mij kun je rustig verslaafd noemen, want dat ben ik. Ik ga het ook niet ontkennen, want dat is alleen nutteloos.

Wie kent jou het best?
Ik denk toch mijn moeder. Die weet vaak bij gezichtsuitdrukkingen al wel hoe laat het is. Maar er zijn ook dingen die ik bewust niet vertel, omdat ik die alleen voor mezelf wil houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: