Vragen van Flow #98

Vragen van Flow #98

En weer een nieuwe in het rijtje van deze blogs. Inmiddels hou ik het al 98 keer vol en dat is zelfs voor mijn doen echt heel veel. Ik had niet verwacht dat ik ooit zover zou komen. 

Vraag je gemakkelijk om hulp?
Om hulp vragen? Wat is dat? Nee, ik vind het ontzettend lastig om dat te doen en doe het dan ook liever niet, maar ik weet dat je soms wel moet om verder te komen en dat vind ik nog steeds doodeng.

Wat kun je maar niet weggooien?
Sommige boeken, denk ik. Iets anders zou ik niet weten. Soms wil ik alles wel weggooien, vooral als ik het weer eens allemaal te vol vind staan, maar dat is niet serieus. Er zijn genoeg dingen waar ik geen afstand kan doen, al staan boeken daarbij wel op 1 voor mij.

Welke site bezoek je dagelijks?
Sowieso gmail om mijn mail te checken. Verder een schrijfforum waar ik zit, Twitter en Facebook.

Zijn de beste dingen in het leven gratis?
Nee, maar er zijn wel mooie dingen zoals de herfst en de knisperende bladeren (Waaronder een dikke drol ligt verstopt) onder je voeten, de zon op je gezicht #zonopjegezichtvoelen. Dat is mooi en gratis. Dat geldt ook voor lezen in een bankje in de zon. Het boek is niet gratis, de warmte van de zon wel.

Heb je weleens iets gestolen?
Ik wilde dat ik hier ‘absoluut niet! wat denk je wel niet van me?’ op zou kunnen antwoorden, maar ik ben bang dat dat niet helemaal eerlijk is. Het was een periode in mijn leven die ik niet goedpraat, maar die gelukkig lang geleden afgesloten is. En gelukkig ben ik ook nooit meer in de verleiding gekomen om iets raars te doen.

Dit keer waren de vragen wat gevarieerder, minder luchtig dan de vorige keer, maar misschien alsnog wel nuttig? Ik heb geen idee, ik vond ze wel goed te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: