Feest Vijfdaagse winactie #1: Clockwork Prince

Feest Vijfdaagse winactie #1: Clockwork Prince

Deze hele week staat in het teken van winacties. Sommigen gesponsord door hele, hele, hele lieve uitgevers, anderen door mijzelf gekocht. Een combinatie van verschillende soorten winacties. Vandaag: Clockwork Prince van Cassandra Clare. Heb je mijn recensie al gelezen over dit boek?

Waar het over gaat

In the magical underworld of Victorian London, Tessa Gray finds her heart drawn more and more to Jem, while her longing for Will, despite his dark moods, continues to unsettle her. But something is changing in Will – the wall he has built around himself is crumbling.

Could finding the Magister free Will from his secrets and give Tessa the answers to who she is and what she was born to do?

As their search for the truth leads the three friends into peril, Tessa’s heart is increasingly torn, especially when one of their own betrays them.

Dit deel is mijn favoriet uit The infernal Devices-trilogie en het is deel 2. Ik hou van dit boek en vooral van de balkonscene. <3 Misschien is die scene wel waarom ik van dit boek hou.  In elk geval vind ik het een prima boek om deze week mee te beginnen. 

Het is een gebonden Collector’s First Edition van Clockwork Prince met stofomslag. Clockwork Prince is deel twee in de trilogie. En ik dacht dat de paperbacks al mooi waren, maar eigenlijk is de gebonden versie nog veel mooier. Nu hoor ik jullie denken: ‘ooooh, die wil ik winnen! Wat moet ik daarvoor doen? Hoe maak ik nou kans op dit boek?’

Wat je moet doen om kans te maken:
– Like mijn pagina op Facebook (en laat me weten met welke naam je dat gedaan hebt)
– Volg me op Bloglovin (en laat me weten welke naam je gebruikt hebt)
– Beantwoord de volgende vraag: Waarom zou jij dit boek moeten winnen?
– Uit Nederland komen. De verzendkosten naar België zijn me toch iets te hoog (helaas).

De winactie loopt tot en met 25 januari 2016 23:59. Daarna doet je inzending niet meer mee.

Zorg ervoor dat je een juist mailadres gebruikt, want als je gewonnen hebt, stuur ik een mail. Het boek kan niet door de brievenbus, dus zal pakketpost worden.

 

18 gedachten over “Feest Vijfdaagse winactie #1: Clockwork Prince

 1. Ik heb je geliket op Facebook en volg je op bloglovin onder Dande Leander.

  Ik zou dit boek moeten winnen, omdat ik ook bijna jarig ben en deze serie sowieso nog ga lezen.

  Jij alvast gefeliciteerd!

 2. Ik volg je onder nakita veltman

  Ehmm wrm ik moet winnen, ik heb de serie nog nie gelezen! Ik ben er wel benieuwd naar maar heb de boeken nog niet! Dus dit zou zeker een extra stap zijn en motivatie om te beginnen! Natuurlijk. Mogen anderen hem ook lenen 🙂

 3. OH EM GEE.

  Ik like ja pagina ( JJ Javed )
  Ik volg je op Bloglovin ( JJ Javed )
  Ik kom uit Nederland, yaaash.

   

  Ik wil winnen omdat dit boek tot een van mijn favoriete boeken series behoort en de hardcover zo mooi is, het is gewoon bookporn ( ha! ) en ik begin nu al van binnen gewoon te fangirlen en het is gewoon een mooi boek ( merk je dat ik te enthousiast ben om normale zinnen te maken? XD ).  Ik heb zelf de paperback, helemaal verslonden en dus ook hartstikke versleten. Het staat op het punt om uit elkaar te vallen, want ik heb het gewoon zo vaak gelezen.  Ik ben dus wel toe aan een nieuw exemplaar haha.

  Echt heel tof!

   

  fingers crossed 😀

 4. Ik heb geliket op FB (Joyce Offermans)

  Helaas heb ik geen Bloglovin

  Maar ik wil het heel graag winnen omdat deze boekenserie al even op mijn verlanglijstje staat, maar geen geld heb om het te kopen,

 5. Jeej! Ik heb je gevolgd op Facebook & Bloglovin onder de naam: Anne Slot

  Ik zou het boek graag willen lezen omdat ik super veel leuke en goede recensies heb gelezen over dit boek (ook de jouwe). En dat maakt mij altijd enthousiast om zo’n boek te gaan lezen. Het liefst koop ik dan gelijk de hele serie, nadat ik er alles erover heb opgezocht op internet.

 6. Ik volg je onder de naam Renate Buitenhuis.

  Waarom ik dit boek moet winnen:

  Nou moeten hoeft natuurlijk niet. Het zou wel erg gaaf zijn. Ik ben op dit moment bezig met de Mortal Instruments en Cassandra Clare is een super goede schrijfster!

 7. Hoi
  Omg , super coole winactie !!
  Ik hou van Cassandra Clares boeken.
  Ik kom uit nederland , ik volg je op Facebook met de naam Lisette Kottier en op bloglovin met de naam : lisette. Waarom ik dit boek wil winnen ? Omdat Cassandra Clare een top schrijfster is en mijn lievelingsschrijfster.

 8. Deze mis ik nog in de serie…………… please kom bij mij in huis wonen 😉

  ik volg je op fb onder Esther van der Poel en op bloglovin onder meebje79

 9. Ik doe heel graag mee, omdat ik Cassandra Clare en haar boeken geweldig vind! Ik volg haar zo’n beetje op de voet, telkens hopend dat er toch nog even snel een kort verhaal etc. gepubliceerd gaat worden.

  (BL Tamara TS, FB Tamara Mara Großmaul)

 10. ik volg je of fb en net via bloglovin ook beide onder de naam Evana Kuipers.

  Waarom zou jij dit boek moeten winnen: omdat ik nog een lange ziekenhuistraject heb tegaan en dan graag een leuke afleiding in de vorm van deze boek zou willen hebben.

 11. nou hiervoor sta ik dus daadwerkelijk histirisch te gillen en te springen voordat ik mezelf genoeg ik de hand had om dit hier te typen. Vorig jaar TMI uitgelezen en ben er absoluut een fan van. Nu had ik dit boek gevraagd voor kerst en heb er slapeloze nachten van gehad. Maar helaas het mocht niet zo zijn, ik kreeg een boek maar helaas was het niet deze. Nu heb ik nog altijd niet dit boek kunnen kopen want ook geen boekenbonnen dit jaar :'( . Nu maar super hard hopen dat ik nu geluk heb. Ik volg je op FB en bloglovin onder de naam Sabrina Wannet 😀

 12. Ik heb je Facebook pagina geliked en ik volg je op Bloglovin’ onder de naam: IrisSaris.

   

  Ik ken deze serie nog niet. Het spreekt mij wel heel erg aan! Alleen de cover al is helemaal perfect en ontzettend mooi. Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek.

 13. Woeps, dacht dat ik al gereageerd had, maar zie geen reactie dus bij deze nog kantje boord binnen de tijd. Fieuw.

  Waarom zou moet ik winnen? Moet niet, zou ik wel heel erg leuk vinden! Daarom beantwoord ik de vraag waarom ik graag zou willen winnen.

  Cassandra Clare is een fantastische auteur! Graag zou ik ook deze serie van haar lezen! Dit boek heb ik nog niet, en ook de andere delen niet, wat meteen een goede rede is om de boekwinkel een bezoekje te brengen. Het is een gebonden Collector’s First Edition van Clockwork Prince met stofomslag <3! Wat het nog specialer maakt! Ga nu duimen en wie weet 😉

  Volg op FB onder Sylvia Helmer en op Bloglovin’ onder TurtleBookwurm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: