Feest Vijfdaagse Winactie: non-books

Feest Vijfdaagse Winactie: non-books

Op de avond van deze 12de januari heb ik wederom iets leuks weg te geven. Dit keer geen boek, maar iets anders leuks. Als je boeken leest, heb je niet alleen een boek nodig om achteraf te weten waar die geweldige quote stond van je favoriete personage of waar de jongen en meisje elkaar voor het eerst kussen.

En hoe wil je aangeven dat je op bladzijde 101 gebleven bent? Natuurlijk kun je daarvoor ezelsoren maken, maar de meeste book lovers gruwelen al bij die gedachte. En een leeg papiertje of bonnetje is ook zo … saai. Dat terwijl er zoveel leukere dingen zijn, zoals supergave, geweldige magnetische boekenleggers.

En je krijgt vandaag de kans om zo’n pakketje te winnen! 

Wat je moet doen om kans te maken:

Wat je moet doen om kans te maken:
– Like mijn pagina op Facebook (en laat me weten met welke naam je dat gedaan hebt)
– Volg me op Bloglovin (en laat me weten welke naam je gebruikt hebt)
– Beantwoord de volgende vraag: Hoe markeer jij de bladzijde waar je gebleven bent? Waarmee doe je dat?
– Uit Nederland komen. De verzendkosten naar België zijn me toch iets te hoog (helaas).

De winactie loopt tot en met 26 januari 2016 23:59. Daarna doet je inzending niet meer mee. Zorg ervoor dat je een juist mailadres gebruikt, want als je gewonnen hebt, stuur ik een mail.

16 gedachten over “Feest Vijfdaagse Winactie: non-books

 1. Ik doe heel graaf mee ik heb met kerst een boeken legger gekregen van gorguss dat is een engels figuurtje heel mooi. Die gebruik ik op dit moment continu. Facebook en bloglovin volg ik dezelfde naam als hier

 2. Ik gebruik altijd een boekenlegger! Als ik een matchende boekenlegger heb bij mijn boek dan gebruik ik die,matchend in kleur, tekens, tekst, plaatje of het hoort er bij (Harry Potter bij Harry Potter enz). De magnetische zijn zeker niet te missen in mijn verzameling aangezien dat heel handig is omdat ik mijn boek overal mee naar toe neem. De sticky bookmarks kan ik gebruiken voor mijn schoolboeken/huiswerk of agenda. Dat de ik wel vaker maar zulke leuke heb ik nog niet! En natuurlijk die buttons… Nooit genoeg!

  Ik volg je op Facebook: Femke Jonkman/La Fille Lisant
  Ik volg je op Bloglovin’: Femke (la fille lisant als blog)

 3. Ik gebruik nu een magnetische boekenlegger met een reclame erop (gekregen op een braderie). Een ideaal ding, maar een leuke zonder reclame zou zeer welkom zijn. Ik volg je op fb als Mariska Verbakel en je blog als de Haakster.

 4. Jaaa, ik ben heel nieuwschierig naar die magnetische dingen. Ik gebruik altijd gewoon een papieren boekenlegger, wel een echte, geen bonnetje oid 😉 en noooooooit ezelsoren O_O 😛

  Ik volg je natuurlijk op FB en op Bloglovin, je weet wel als wie 😉

 5. Ik volg je op bloglovin. Dit is mijn profiel: https://www.bloglovin.com/people/esther593-11721741
  En ik volg je op facebook. Mijn facebook is: https://www.facebook.com/EstherxProud 🙂

   

  Ik heb een soort clipje in mijn boek. Een clipje van een flamingo. 🙂
  Maar de bovenstaande vind ik veel leuker, met die leuke teksten! 🙂 En ik kan aantekeningen maken, ook erg handig om bepaalde details te onthouden!

   

  xx

 6. Oehhh wat leuk!

  Ik like je al op FB (met mijn eigen naam) en volg je al op Bloglovin (Roxxy84).

  Ik gebruik een boekenlegger, maar dan meestal in de vorm van zo eentje die gratis in boeken zitten of iets van een visitekaartje of een bonnetje.

 7. Ik like en volg je bij beide gewoon als Jessica 😀

  Antwoord: Ik gebruik soms een kaartje dat ik toevallig bij de hand heb, maar vaak een boekenlegger die ik dubbel heb (zodat de andere mooi blijft :p)

 8. Ik gebruik altijd (!!!) boekenleggers, soms een memoblock-blaadje, maar ook regelmatig goodreads om bij te houden op welke blz. ik ben gebleven.

  Ik volg je op FB en Bloglovin als Thura Blackwood.

 9. Dat is een leuk bedachte winactie! Ik leg het boek altijd open op zijn kop, en als ik meerdere boeken tegelijk aan het lezen ben, dan ligt er een stapeltje open boeken op elkaar.

  (BL Tamara TS, FB Tamara Mara Grosmaul)

 10. Ohhhh te leuk!!

  Ik volg je op Facebook: Marcella Leemrijse
  Via bloglovin: Marcella

  Ik heb 1 boekenlegger van Disneyland Parijs ❤️! Whoeoe en 2 van Mario kart (alleen die zijn van papier… Dus die kreukelen al heel snel)
  De Disneyland Parijs boekenlegger gebruik ik in mijn boek, die van Mario kart in een Donald Duck pocket haha en die 2e van Mario kart gebruikt mijn vriend.

  En ik woon in Nederland!

 11. Ik volg je op bloglovin en Facebook als JJ Javed

  Ik markeer het als ik echt niets kan vinden en ik met spoed weg moet door mijn broertje te roepen en die mag dan zijn vinger tussen mijn boek houden zolang ik weg ben- meestal niet super lang, 5 a 10 minuutjes.

  En als ik wel iets kan vinden is het meestal een potlood of een gum haha. In ieder geval de raast dingen xD

 12. Ik heb heel erg veel boekenleggers. 3D boekenleggers, magnetische boekenleggers, van die gratis boekenleggers en als ik niets kan vinden gebruik ik iets dat binnen handbereik is zoals een stukje krant of een notitieblaadje.

 13. Ik volg je op fb als Edriënne Groenewoud en op Bloglovin volgens mij als Edriënne (E3NN). Ik markeer de bladzijde waar ik gebleven ben met boekenleggers! Ik heb er echt heel veel en veel verschillende. Ik heb ze meestal op een stapeltje, al slinkt die soms omdat ze achter blijven achterin een boek en ik ze soms aan m’n beste vriendin geef. Als ik net een boek heb gekocht en er zit geen boekenlegger bij dan gebruik ik het bonnetje. Voor schoolboeken wil ik meestal heel veel pagina’s markeren zonder dat het boek heel dik wordt met boekenleggers, dus dan gebruik ik gewoon stukjes papier.

 14. Ik ben je overal gaan volgen want je blog ziet er echt fantastisch uit! Ik hou altijd bij waar ik ben gebleven met een boekenlegger die ik al vanaf 2010 gebruik. Ik gebruik hem ook als legger onder elke regel die ik lees, dus hij is behoorlijk versleten. Maar hij doet het nog! Ik spaar ook nog eens boekenleggers, dus deze boekenlegger is niet te missen! Ik zit nu op ongeveer 800 boekenleggers 😀

 15. Ik doe graag mee!

  Ik leg altijd een boekenlegger tussen mijn boeken omdat ik het zonde vind erin te vouwen. Daarom is deze winactie zo geschikt aangezien ik dus niet hoef te markeren voor mooie momenten in een boek en deze makkelijk terug kan vinden dmv deze magnetische boekenleggers!

  Ik heb alle stappen gedaan

  facebook en bloglovin; zoelouwerse

   

  liefs, Zoë

 16. Wauw! Een BB-pakketje! <3!

  De pagina waar ik gebleven ben markeer ik meestal met een boekenlegger en voordat ik hem (even) wegleg. In mijn eigen boeken gebruik ik mooie, die iets voor mij betekenen en/of die ik zeker niet kwijt wil en in de biebboeken die ik lees gebruik ik meestal het bonnetje. Als ik een boek eerder bij de bieb in moet leveren dan dat hij uit is sla ik de pagina waar ik ben gebleven op op Goodreads.

  Volg op FB onder Sylvia Helmer en op Bloglovin’ onder TurtleBookwurm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: