Feest Vijfdaagse: Winactie: Silber

Feest Vijfdaagse: Winactie: Silber

Sommigen van jullie weten het wel, vooral de mensen die mijn site al langer bezoeken. Anderen niet. Ik ben dus fan van de schrijfstijl van Kerstin Gier. Ik heb De edelsteentrilogie tot een soort van favoriete boekenserie gebombardeerd. Ik ben ook helemaal weg van haar tweede trilogie: over het leven van Liv Silber met de daarbij horende problemen en een snuf(je) fantasy.

En het supertoffe, te gekke gave is dat ik van Blossom Books de prachtige paperback van Silber 1 weg mag geven voor deze winactie! Ja, echt! En stiekem vind ik hem misschien nog wel mooier dan de hardcover.

Waar het over gaat
Sinds Liv Silber met haar moeder en zusje naar Londen is verhuisd, droomt ze nogal vreemd. Lange gangen met versierde deuren, in raadsels sprekende standbeelden, de nanny die haar achtervolgt met een bijl…

Liv droomt zelfs over een kerkhof, waar ze midden in de nacht vier jongens allerlei mysterieuze rituelen ziet uitvoeren.

Nog vreemder wordt het als de jongens echt blijken te bestaan. En het allervreemdst is misschien wel dat ze dingen over Liv weten die alleen in haar dromen voorkomen. En dat is nog maar het begin…

Maar wat moet je doen om kans te maken op deze prijs? 

– Like mijn pagina op Facebook (en laat me weten met welke naam je dat gedaan hebt)
– Like de Facebookpagina van Blossom Books
– Volg me op Bloglovin (en laat me weten welke naam je gebruikt hebt)
– Beantwoord de volgende vraag: Hoe zou de deur die jouw dromen beschermt, eruitzien?
– Uit Nederland komen. De verzendkosten naar België zijn me toch iets te hoog (helaas).

De winactie loopt tot en met 29 januari 2016 23:59. Daarna doet je inzending niet meer mee. Zorg ervoor dat je een juist mailadres gebruikt, want als je gewonnen hebt, stuur ik een mail.

13 gedachten over “Feest Vijfdaagse: Winactie: Silber

 1. Ik volg je op bloglovin: Marcella
  En ik like jou en blossombooks op Facebook: Marcella Leemrijse

  Ook kom ik uit Nederland!

  Ehmmm… Hoe de deur eruit zal zien… Zo’n hele grote houten deur. Die als hij zwart is heeeel creepy zou zijn. Maar mijne is paars met het kasteel van Disney erop geschilderd (jaaa daar hou ik toch zo van!).

  Wat een totaal andere cover! Groot verschil met hardcover haha. Ik had hem zo niet herkend als Silber.

 2. Mijn deur naar mijn dromen ziet eruit als een goud hart, het hart is van de liefde en het goud is omdat ik mijn doel heb behaald 🙂 aangezien dat mijn grootste dromen zijn 🙂

  Ik heb alles geliked en gevolgd met mijn eigen naam, namelijk Sharon Braat

 3. mijn deur van mijn dromen ziet eruit als een middeleeuwse zware houten deur. zo eentje die al een droom op zich is en erg kraakt bij het open doen.

   

  ik heb alles geliked en gevolgd met mijn eigen naam Evana Kuipers

 4. Mijn deur zou paars met zwart zijn die versierd is met rozenstruiken met als beschermers een draak en een gargoyle..
  Volg je onder mijn eigen naam.

 5. Ik doe graag mee aan deze leuke actie. Ik volg op facebook en bloglovin onder Ans Stier.

  De deur zou een deur zijn zoals bij oude boerderijen op de deel. Zo’n grote die naar twee kanten open kan zodat bij mooi weer de zon naar binnen kan en ook omdat ik hoop ooit in een mooie boerderij te wonen aan de rand van het bos.

 6. Ik volg je op fb als Edriënne Groenewoud en op Bloglovin volgens mij als Edriënne (E3NN) en ik volg Blossom Books. De deur die mijn dromen beschermt, zou een soort grote dromenvanger zijn. Die beschermen je dromen van slechte dingen en de mijne dus ook. En dan een dromenvanger deur met heel veel verschillende kleuren vanwege alle mooie dromen die er nog in zitten om te bereiken! Dit boek lijkt me echt heel leuk, en I <3 paperbacks!

 7. ik volg je op fb en bloglovin onder de naam sabrina wannet.

  Blossom books awesome books 😀 Ik heb veel gave verhalen gehoord over deze serie en ben nu erg benieuwd. 😀

  mijn deur ja hoe zou die eruit zien? Ik denk dat het een licht paarse deur zou zijn met een zwarte draak (paarse ogen) in het midden. eromheen zouden een aantal runen van de TMI . en op de achtergrond de torens uit Grisha 😀

 8. Kerstin Gier is geweldig! Alleen jammer dat ze zulke korte series schrijft. Bij de edelsteentrilogie heb ik het idee dat er nog zoveel meer te ontdekken is, maar was het gewoon opeens al klaar.

  De deur naar mijn dromen zou waarschijnlijk een gotische uitstraling hebben, gecombineerd met zwarte hoogglans, spikes, maar ook roze sterretjes.

  Ik doe heel graag mee. Ik was van beide al volger op FB, mijn naam daar is Tamara Mara Großmaul.

 9. Check, check, check. Ik volg je onder de namen Eveline Bal en Books & Stories. De deur naar mijn dromen zal een witte deur zijn. Ik hou niet van kleurtjes en tierelantijntjes, ik hou van strak en simpel. Een normale witte deur zonder poespas dus. 🙂

 10. Ik volg je onder mijn naam: Chardonay willard

  Mijn droomdeur zou er mysterieus uit zien… Een beetje victorian/gothisch. Ook wel een beetje eng, zodat het ook kan afschrikken. De deur zou alleen met gedachtes open kunnen, dus geen deurklink etc. En met gargoyles (dat vind ik altijd zo gaaf er uit zien)

 11. Ik doe graag  mee!

  Mijn deur zou denk ik zwart zijn om de mensen af te laten schrikken, ook zou de deur vol onder de sloten zitten omdat niemand mijn deur mag openen :).

  Ik heb alle stappen gedaan

  facebook en bloglovin; zoelouwerse

   

  liefs, Zoë

 12. Leuke vraag!

  Mijn voordeur zou uit twee delen bestaan, een zogenaamde paardendeur, je kan het bovenste deel open maken zonder de hele voordeur open te hoeven doen. In ons oude huis hadden we een prachtige houten (donker bruin) tweedelige voordeur, hier zou hij heel erg op lijken (jammer genoeg geen foto). De mijne zou dan een mooie gietijzeren knop hebben en een warm, knus welkom uitstralen.

  Volg op FB onder Sylvia Helmer en op Bloglovin’ onder TurtleBookwurm.

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: