Feest Vijfdaagse Winactie: Blind date met een boek

Feest Vijfdaagse Winactie: Blind date met een boek

Vandaag hebben we een blind date met een boek. Je weet dus niet welk boek je wint, maar natuurlijk heb ik wel een paar steekwoorden opgeschreven zodat je een vermoeden hebt welk boek het zou kunnen zijn.

De aanwijzingen die erbij horen (Mijn handschrift is niet heel leesbaar, ik kreeg op de basisschool altijd een vijf :():

– Nederlands (vertaald)
– Geest(ig)
– Blossom Books
– Wc’s
– Eerste deel van een serie

Ik denk dat het nu al vrij duidelijk is. Mocht je het weten: verklap het niet, dat is niet leuk voor de mensen die geen idee hebben.

Wat je moet doen om kans te maken

– Like mijn pagina op Facebook (en laat me weten met welke naam je dat gedaan hebt)
– Volg me op Bloglovin (en laat me weten welke naam je gebruikt hebt)
– Beantwoord de volgende vraag: Welk boek hoop je dat erin zit?
Ik kies willekeurig iemand, dus je antwoord hoeft niet goed te zijn. Maar het is wel belangrijk om ook aan deze voorwaarde te voldoen, want als je dat niet doet, doe je niet mee.

De winactie loopt tot en met 28 januari 2016 23:59. De winactie loopt tot en met 28 januari 2016 23:59. Daarna doet je inzending niet meer mee. Zorg ervoor dat je een juist mailadres gebruikt, want als je gewonnen hebt, stuur ik een mail.

22 gedachten over “Feest Vijfdaagse Winactie: Blind date met een boek

 1. Ik dacht dat het een standalone was. Maar het is dus een eerste deel van een serie? Enig idee wanneer het tweede deel dan uitgegeven word?

 2. Ik dacht dat het een standalone was. Maar het is dus een eerste deel van een serie? Enig idee wanneer het tweede deel dan uitgegeven wordt?

 3. Leuke win actie! Ik doe graag mee. En hoop dat Silber erin zit. Ben ik ooit in begonnen maar moest hem toen weer inleveren bij de bieb 🙁 (want te laat inleveren kost me cente . Waarmee ik beter een boek kan kopen)
  Maar sindsdien heb ik hem niet meer in de bieb zien liggen. Dus hopelijk win ik hem!
  Ik heb de pagina een like gegevens ik heet Diana Benjamis op facebook. En volg je opbloglovin ook onder die naam (geloof ik)

 4. Facebook: JJ Javed en Bloglovin: JJ Javed

   

  Het maakt mij niet uit welk boek er in zit, alle Blossom Books boeken zijn namelijk geweldig.

 5. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee.
  Volg je via facebook als Annemay en bloglovin als Annemeetje (denk ik )
  Ik kan wel zeggen welk boek ik hoop dat er in zit, maar ik geloof dat ik het al weet en dan zou ik het verklappen

 6. Leuke actie! Ik vind dat je heel mooi schrijft. Ik dacht eerst dat het boek Lobsters was, maar twijfel nu. Ik volg je op Facebook (Marjolein Slats) en op bloglovin deed ik dat al (nijntjuh1988)

 7. Hoi, wat leuk zo’n blind date. Ik doe graag mee. Ik volg op Facebook en bloglovin onder Ans Stier. Ik hoop dat Lobsters erin zit, dat lijkt me een leuk boek en staat op mijn wensen lijstje. Daarnaast ben ik sterrenbeeld kreeft dus en Lobsters pas daar wel bij 😉

 8. ik like je pagina op fb en volg je via bloglovin onder mijn naam Evana Kuipers.

  ik hoop dat De Grisha #1. Schim en Schaduw in het pakketje zit maar ook met de omschrijving heb ik werkelijk geen idee.

 9. Ik maak graag kans op het boek. Ik ben heel benieuwd. Ik heb geen idee welk het kan zijn. Maar ‘t klinkt alvast als iets dat ik graag zou lezen. Ik heb geliked op Facebook en bloglovin onder mijn eigen naam: Els Blaton. Tof!!!

 10. Ik like je op Facebook en volg je op bloglovin… Marcella Leemrijse en Marcella.

  ik heb een vermoeden welk boek erin zit, dat is de reden waarom ik mee doe! Want die wil ik nog zo graag . Maar omdat ik niks wil verklappen noem ik een ander boek wat nog op mijn verlanglijstje staat, oké? haha, maar totaal niet bij de beschrijving past : de 100, thuis.

 11. hai, graag doe ik mee, ik volg je op fb en logblovin, (Annette Overvoorde). Ik weet welk boek het is..die is zoo leuk.  De titel heeft 6 woorden,  geschreven door T.M. Lijkt me een geweldig boek..en zou er dus heel graag in gebinnen met lezen..dus ik doe mee!

 12. Aw Liz, ik vind je handschrift juist wel mooi! Mijne wordt ook met de jaren minder leesbaar. Ik gun deze actie aan de anderen, want ik ben bang dat ik ‘m al ken, dus dat risico neem ik maar even niet, haha.

 13. WAUW super gaaf dit lijkt me erg lijk die beschrijving klinkt naar een boek van blossom books dat ik al een tijdje wil lezen namelijk: Het geestige leven van Lucy Shaw. Ik hoop het heel erg 😀 Ik volg je op fb en bloglovin onder de naam sabrina wannet 😀 nu maar hard hopen

 14. Na de bovenstaande reacties kan het niet anders dan dat ‘Het geestige leven van Lucy Shaw’ erin zit. Ik doe heel graag mee aan de winactie. Ik volg je onder de namen Eveline Bal en Books & Stories.

 15. Hahaha dit is echt geniaal!

  Ik ben gestopt met dates, die prins komt vanzelf wel een keer werd er nu niet meer vrolijk van

  Maarrr een date met een boek lijkt me geweldig toch vermaak in deze winter

  Het geestige leven van Lucy Shaw zal die het zijn? hihi ben nieuwsgierig

   

  fijne dag liefs carola

   

  p.s. volg je onder carola donkelaar of croltje

 16. Ik ben heel benieuwd naar welk boek er in zit! Na al deze reacties hoop ik ook dat het boek: Het geestige leven van Lucy Shaw er in zit. Ik volg je op Facebook en op Bloglovin’ volg ik je onder de naam: IrisSaris

 17. Hoop dat het NIET! Het geestige leven van Lucy Shaw is!

  Als dit wel zo is dan sla ik graag deze actie over (heb hem al).

  Als het een ander boek is (geen idee welk dan) dan zou ik graag op Blind Date gaan! Want BB <3!

  Volg op FB onder Sylvia Helmer en op Bloglovin’ onder TurtleBookwurm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: