Win Ongetemd!

Win Ongetemd!

Natuurlijk kan een boekrelease niet gepaard gaan zonder winactie! En je maakt maar liefst 2 keer kans, want ik geef een ebook en een (gesigneerde) paperback weg.

Wat moet je daarvoor doen?
Like mijn Facebookpagina
Like mijn Instagram
Geef aan of je liever het ebook of de paperback wilt winnen. Let op: de paperback is alleen voor Nederlandse lezers.
En geef tot slot antwoord op de volgende vraag: Wat is jouw ultieme droom die je ooit wilt bereiken? Creativiteit wordt gewaardeerd (maar is uiteraard geen verplichting) 😀

De winactie loopt tot en met 22 april 2018. Daarna neem ik contact op met de winnaars, dus zorg dat je een werkend e-mailadres invult!

29 gedachten over “Win Ongetemd!

 1. Ik doe heel graag mee voor de paperback. Ik volg je al op allebei.

  De droom die ik ooit wil bereiken is om mij tbr te finishen (maar ik denk dat, dat een onmogelijke droom is want hij wordt alleen maar groter). Mijn tweede droom is om terug te gaan naar Berlijn. Ik ben daar ooit met school geweest en het was geweldig, maar natuurlijk veelste kort dus ik zou graag teruggaan en alle plekjes nog eens te bezoeken waar we erg weinig tijd hadden naar mijn gevoel.

 2. Mijn ultieme droom mijn kinderen hun eigen plekje te zien hebben met een fijne vriend/vriendin, een fijne job en dat ik hier samen met m’n man deel van mag uitmaken . Graag maak ik kans op een paperback

 3. Natuurlijk wil ik dat!! 🙂 Mijn grootste droom/doel op dit moment is om mijn journalistiek diploma te halen. Ik heb tijdens mijn opleiding behoorlijk wat ups-and-downs gehad, maar het zou echt wel het bewijs zijn dat ik met volhouden heel ver kom. En het einde komt wel snel in zicht.

  Ik heb je Facebook-pagina geliked. Instagram deed ik al. 🙂
  Judith onlangs geplaatst…Win: 1x een exemplaar van ‘Ik ken je nog’My Profile

 4. Ik zou super graag de gesigneerde paperback willen willen. Mijn ultieme droom die ik wil bereiken is om uiteindelijk mijn eigen winkel te openen. (Een winkel waar allemaal boeken staan die je kan lezen, en dan een koffiebar met vers gebak)

 5. Daar wil ik natuurlijk wel een kansje op wagen. Graag een papieren versie om mee te pronken in m’n kast. En wat ik in de toekomst wil bereiken is een super mooie gevulde boekenkast met jouw exemplaar en natuurlijk een plankje met mijn eigen boeken!

 6. Wat een leuke winactie <3 Ik ga graag voor de paperback. Wie wil deze nou niet gesigneerd? En tja, ik droom ervan om tenminste weer een boek te hebben gepubliceerd. Deze keer wil ik het goed aanpakken, en daar is een goede redactie bij nodig.

 7. Paperback (gesigneerd als dat kan).

  Mijn ultieme droom is dat mijn eigen boek uitgegeven wordt EN dat ik hem zie liggen in een boekwinkel.

 8. Een boek bij mijn droomuitgever! Ik weet dat ik absoluut niet mag klagen met wat er in het laatste jaar op mijn pad is gekomen, maar dat ene, onbereikbare doel, dat blijft toch enorm kriebelen.

  En ik ben erg benieuwd naar je boek 😉

 9. Hoi, ben ik weer (oepsie)
  Ik zou het echt super gaaf vinden om de paperback versie van Ongetemd te winnen omdat ik het boek echt ge-wel-dig vind en het heeeel graag aan mijn boekenstash zou willen toevoegen. Mijn ultieme droom die ik ooit wil bereiken is voor mij toch wel ommet mijn werk (in te toekomst wil ik heel graag Social Work gaan doen) zo veel mogelijk mensen van over de hele wereld te helpen en daarmee zelf ook een heel groot gedeelte van de wereld te zien. Vanaf jongs af aan vond ik reizen al geweldig , en als ik dit zou kunnen combineren met mijn droom baan zou mijn ultieme droom echt behaald zijn.
  Ik hoop natuurlijk heel graag dat ik win, maar ik gun het andere mensen ook van harte en ik hoop dat de persoon die het boek in handen krijgt er net zo veel van gaat houden als ik dat al doe.

  Liefs, Noor

 10. Ohh wat leuk! Ik like jou al 😉 Ik zou graag de paperback willen winnen. Mét handtekening natuurlijk 🙂 Mijn ultieme droom die ik ooit wil bereiken is: zelf ooit mijn eigen boek vasthouden. (Niet echt heel origineel, maar wel stipt op 1 van het dromenlijstje!)

 11. Mijn ultieme droom is dat mijn boek het begin inluidt van een mooie schrijfcarriere. Ik ben zo zenuwachtig voor de release van mijn boek in het najaar.

  Lijkt me zo tof om je boek te kunnen herlezen in fysieke vorm dus ga keihard duimen

 12. Nou laat ik maar eens een gokje wagen! Mijn ultieme droom is dat ik succesvol word. Ik zou graag gewoon iets doen waar ik blij van word en waarmee ik voor mijn ouders kan zorgen, zoals zij voor mij hebben gezorgd. Het liefst zou ik een eigen bedrijf of hotel openen!

  Ik wil óók de liefde van mijn leven vinden. Iemand die van me houdt om mij ook al ben ik hier én daar soms wat gek. Iemand waarmee ik oud kan worden en voor altijd aan mijn zij zou willen staan.

  Ik zou héél graag de paperback willen hebben. Dat lijkt me gewoon geweldig! Nu nog even bidden of het lukt!

  Liefs,
  Estevani 🙂

 13. Nou, laat ik ook maar eens een gokje wagen!

  Mijn ultieme droom is succesvol worden. Ik wil gewoon voor mijn ouders zorgen, zoals zij voor mij hebben gezorgd. Ik zou het liefst een eigen bedrijf of hotel willen hebben.

  Ik wil óók de liefde van mijn leven vinden. Iemand die van me houdt des ondanks alles. Iemand die me steunt door dik en dun. Iemand die het niet erg vindt dat ik hier en daar wat gek kan zijn. Iemand die me respecteert en waarmee ik oud kan worden. Iemand waarvan ík hou.

  Ik zou graag de paperback willen ontvangen! Nu nog maar even bidden dat dit goed komt!

  Liefs,
  Estevani

  1. O mijn god! Dit is awkward..

   Sorry! Ik heb per ongeluk 2x een reactie geplaatst! Sorry voor de spam! Nogmaals mijn excuses!

   Liefs,
   Estevani

 14. Gefeliciteerd met je boek :).
  Ik zou graag een kansje wagen op de paperback.

  Mijn ultieme droom is om ooit een wereldreis te maken zodat meerdere plekken uit boeken en films echt kan zien.

 15. Ik heb je boek Niets is wat het lijkt op wattpad gelezen en ik kan niet wachten om het nieuwe, verbeterde, waarschijnlijk nog leukere boek (nu hij is uitgegeven) te lezen. Het zou natuurlijk super leuk zijn als ik de paperback win. Ik volg je al op Instagram en nu ook op facebook.
  Mijn droom is om een (retro) pick-up te kopen met grote laadbak zodat ik deze kan vullen met dekens en kussens. Ik wil dan met mijn pick-up een roadtrip maken en kamperen in mijn eigen laadbak .

 16. Mijn ultieme droom.. ik ben niet echt iemand die hele wilde dromen heeft, mijn ultieme droom is lekker samen vrij zijn met mijn vriend en dan lekker kroelen in bed met onze twee katjes.
  Niet heel wild, maar wel heel erg genieten!

  Ik doe graag mee voor het ebook, mn ereader gaat overal mee naartoe!

 17. Ik doe mee voor de paperback.

  Mijn droom is om hopelijk ooit zelf mooie verhalen te kunnen schrijven, desnoods kinder verhalen en deze dan aan mijn leerlingen kunnen voorlezen en kunnen genieten van hun blije gezichten als het goed is.

 18. Ik zou graag de paperback willen hebben omdat ik sinds kleins af aan al aan de boeken ruik (van mijn oma geleerd) en dan kan ik hem makkelijker meenemen. Mijn droom is zelf ook mijn wattpad boeken te publiceren maar ik zou gewoon veel liever een lang leven met creativiteit willen. Het zit in mijn genen en het is mijn ware passie. Ik ga ze later in de toekomst niet verprutsen.
  Een verandering op een groter gebied in de creative wereld zou ook wel nice zijn 🙂

 19. Leukk! Ik doe graag mee voor de paperback. Ik heb je facebook pagina geliked en volg je op insta! (met @margriet.fs)

  Mijn droom is om actrice te worden, dat wilde ik vroeger al haha! Ook wil ik een heel mooie wereldreis maken

 20. Ten eerste van harte gefeliciteerd met je boek! Wat moet dat een heerlijk gevoel zijn… Vast een droom van jou die uitgekomen is. Brengt mij bij mijn droom. Ik ben een echte boekenverslinder en heb al heel veel boeken gelezen. De laatste tijd ook veel in het Engels omdat ik me dan meer moet focussen en nóg beter in het verhaal kom. Mijn droom is om een YA of dark romance boek te vertalen van het Engels naar het Nederlands. Want ik merk dat dát me nóg meer het verhaal in zuigt. Ik ben behoorlijk aan het oefenen en mezelf hier in aan het ontwikkelen maar mijn droom is dit voor het ‘echt’ te kunnen doen.

  Voor nu hoop ik op het e-book van jou 🙂

  FB heb ik geliked maar insta heb ik niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: