Win! Up – Myrthe v/d Meer

Win! Up – Myrthe v/d Meer


Deze week staat het boek UP! van Myrthe v/d Meer in de belangstelling en ik mag een goodiebag weggeven met onder andere dit boek! De rest blijft een verrassing. Hier is mijn recensie te vinden.

Wat moet je hiervoor doen?
Wat is datgene waardoor je van een down een UP maakt? Waar word jij blij en enthousiast van? Chocolade-planeten? Omeletjes met gras? Kortom: wat bezorgt jou een UP-gevoel?

Ik zou een follow op Bloglovin’ (https://www.bloglovin.com/blogs/pluizenbol-1332719), op Instagram (Lizgreenash) en op Twitter (@lizgreenash) leuk vinden, maar het is geen verplichting en het zorgt er ook niet voor dat je meer kans maakt.
Doe je mee, heb je Twitter en wil je tweeten over de actie? Een tweet over de actie is leuk! @ me dan ook. 😀

De winactie loopt van 14 maart tot en met 21 maart 23:59 op mijn site. Daarna kies ik de winnaar met de leukste reactie. Zorg dus dat je een geldig e-mailadres invult, omdat ik je op dat adres mail. Reageer je niet binnen 4 dagen? Dan kies ik een nieuwe winnaar.

15 gedachten over “Win! Up – Myrthe v/d Meer

 1. Leuke reacties op mijn blog geven mij een UP-gevoel. Ik vind bloggen en schrijven ontzettend leuk, maar wat ik echt niet zou willen missen, zijn de reacties die onder mijn artikelen gegeven worden. 🙂 (En daarnaast krijg ik ook een UP-gevoel van chocola, chai tea latte, een zonnetje, sprietjes die eindelijk zichtbaar zijn in mijn AH moestuintje, boodschappen doen, rijden op de scooter (mits het lekker weer is), afspreken met mijn zusje, lachbuien met mijn vriend, heel vroeg opstaan om extra lang te genieten van de dag, urenlang social media checken en vervolgens afvragen waarom de tijd zo snel gaat, nieuwe boeken kopen, of alleen wandelen door een boekwinkel, of wandelen in een bibliotheek, en nog zooo veel meer!)

 2. Waar ik down van word is als mensen depri doen ben zelf nogal iemand die 9 vd 10 happy is en als ik down ben ga ik het liefst naar de film lekker wandelen of skaten of een hele hoop chocolade eten terwijl ik een super mooi avontuurlijk verhaal lees!

 3. Een up gevoel krijg ik als ik merk dat het beter weer wordt, het zonnetje heerlijk schijnt. Dan zit ik het liefst met een drankje op het strand te genieten van alle vrolijke mensen om me heen met een goed boek waar ik me in kan verliezen. Dát geeft mij een up gevoel!

 4. Als ik na een lange schooldag thuis komt en een klein oppaskindje is super blij me te zien en geeft me gelijk een dikke knuffel en een kus.. Dat is wat mijn dag altijd goed maakt.

 5. Wat mij een updaten gevoel geeft in samen met mijn twee dochters naar de efteling en dan zien hoe zij genieten van alle attracties en het sprookjesbos natuurlijk!

 6. Ik word up van de eerste warmte van de lente, weer lekker buiten kunnen zitten in het zonnetje met een heerlijk boek…
  Groetjes Hilde/@mmmijsje

 7. Ik krijg een UP gevoel van het nummer “Three Little Birds” van Bob Marley. Heerlijke reggae en een lekker opbeurende tekst. Singing’ “Don’t worry about a thing, ‘Cause every little thing gonna be alright!”

 8. Ik wordt helemaal hyper als ik post krijg! Dan wel leuke post natuurlikl. Dus ik weet zeker dat als ik dit boek zou mogen winnen. Helemaal hyper (up) ga worden…. 😉
  en ik kom je zeker volgen via instagram!

 9. Sinds juli 2014 ben ik 1 van de vrijwilligers in de bibliotheek bij mij in het dorp. Ik voel me zo ontzettend thuis daar, tussen de boeken, maar het is ook zo fijn om over die liefde voor het geschreven woord te praten met de klanten. In die tijd zat ik niet zo lekker in mijn vel en ik merk dat mijn werk daar, mij weer wat terug brengt bij mijn Werkelijk ikke!

  Ik voel me UP als ik in de bibliotheek ben, mijn tweede thuis en als ik al die klanten zie die voldaan met een volle tas huiswaarts gaan.

   

  Bedankt voor deze super actie & ik maak dolgraag kans op dit fantastische pakket!

 10. Ik krijg een UP gevoel als het weer lente en zomer word.

  UP als we in de vakantie weer naar het strand kunnen en op een terrasje gaan genieten.

  UP van mijn 4 poezen.

  UP met het boekenweek geschenk zomaar in de trein kunnen stappen en kijken waar je terecht komt.

  Er is zoveel UP, als je het maar ziet!

  En natuurlijk wordt ik helemaal UP als ik de boeken zal winnen!

 11. Wat een super toffe actie! Ik ben momenteel aan het afstuderen voor de opleiding SPH. De psychiatrie boeit mij erg. Het is een uitdagende, afwisselende en leerzame werkplek. Het boek PAAZ van Myrthe van der Meer vond ik een prachtig beschreven boek waar wij als (beginnend) professionals veel van kunnen leren. Een kijk in de verborgen wereld van een psychiatrisch patiënt. Ik ben erg nieuwsgierig naar het boek UP!
  Een UP gevoel krijg ik van goede cijfers, een waanzinnig concert en gek dansen met vriendinnen.

 12. Ik word blij van meedoen aan de Color Run en daarna dansen in de regen!
  Van nieuwe aankopen maak ik ook altijd een sprongetje in de lucht!
  Een nieuw geschreven muziekstuk die ik perfect kan spelen, laat mijn hartje sneller kloppen!
  Ik word blij van een slagroomtaart gooien in iemands gezicht of iemand in de vroegte verrassen met iets geks! Mijn lachspieren worden daardoor goed getraind!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: