Winactie bij 200 Bloglovin followers en 130 Facebook likes

Winactie bij 200 Bloglovin followers en 130 Facebook likes

Ik hou van winacties en ik hou van mensen die me altijd trouw volgen en mijn blogposts lezen. Allereerst een hele grote ‘Dank jullie wel!’, want zonder volgers is bloggen toch echt een stuk minder leuk.

 

Daarom heb ik besloten dat ik bij 200 bloglovin followers en bij 130 likes op Facebook een winactie doe. Deel deze post op Facebook en/of volg me op Bloglovin! Je kunt bovenstaand setje winnen met een aantal boekenleggers en drie kaarten van de Miss Peregrine serie van Ransom Riggs. Ook zitten daarbij twee houten Scrabble-letters waar ik oorbellen van kan maken als je dat wilt. De letters van de Scrabble-blokjes mag je overigens zelf kiezen.

7 gedachten over “Winactie bij 200 Bloglovin followers en 130 Facebook likes

 1. Hoi Liz! ik doe graag mee! Lees elke dag vroeg in de ochtend weer met plezier de mail die binnenkomt van bloglovin met jouw pluizenbol blog bovenaan in de lijst. Dat betekent denk ik dat jij veel hits krijgt en terrecht!

  Aangezien ik zelf geen Facebook heb, heb ik mijn vriend Sjoerd ff gevraagd jouw post te liken 🙂

  Mooi pakket hoor, daar kunnen we beiden wel wat mee. Ik zie al 2 boeken die ik supergraag zou lezen!
  Duimen!!!

 2. Gefeliciteerd met 200 volgers! Zelf ben ik geen trouwe volger, maar een nieuwe volger. Toch doe ik graag mee met je actie, het zijn allemaal hele mooie boeken!

 3. Gefeliciteerd met je volgers! Wat een leuk pakketje!
  Ben benieuwd of de winnaar voor oorbellen gaat en zo ja welke letters en waarom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge