winactie Girl Online Going Solo

winactie Girl Online Going Solo

Van uitgeverij Van Goor mag ik een exemplaar weggeven van het derde deel van de Girl Online serie: Girl Online Going Solo. Heb je mijn recensie al gelezen? En de decemberperiode leek me daar een prima gelegenheid voor, want het is bijna kerst enzo. Natuurlijk moet je voor deze winactie wel iets doen.

Waar gaat het over?
Aan het begin van het schooljaar is Penny er helemaal klaar voor: ze kan de wereld aan – alleen.
Noah is van de aardbodem verdwenen na het afbreken van zijn wereldtournee en niemand weet waar hij uithangt, zelfs Penny niet.
Wanneer Megan haar uitnodigt op de toneelschool, is dat voor Penny de ideale kans om nieuwe vrienden te maken.
Ook mensen helpen lijkt de perfecte manier om voorgoed te genezen van haar liefdesverdriet. Elliot heeft haar meer nodig dan ooit en ze ontmoet Posey, die worstelt met podiumangst en best wat steun kan gebruiken. Maar is de charmante Schotse Callum wel de juiste afleiding? En kan Penny echt verder met haar leven als Noahs schaduw haar overal lijkt te achtervolgen?

Een quote uit het boek

Wat moet je doen?
Om mee te doen, moet je het volgende doen:

Volg me op Bloglovin
Volg me opFacebook
Volg me op Instagram
Volg me op Twitter

Laat me ook weten met welke naam je me volgt. Beantwoord de volgende vraag in de comments:

Penny blogt over haar leven en dat van haar vrienden. Daarnaast vraagt ze regelmatig advies aan haar volgers. Voor zichzelf, maar ook regelmatig voor haar bloggers. Stel dat jij een blog hebt: over welk onderwerp zou jij dan willen discussiëren/wat zou je willen bespreken met je volgers?

Als je dit al gedaan hebt, dan mag je uiteraard dit onderwerp gebruiken. Ik zou zeggen: gebruik je fantasie.

Laat een geldig e-mailadres achter bij je comment.

Deze winactie loopt van 18 tot 30 december tot en met 23:59. Alle inzendingen daarna doen niet meer mee, dus zorg dat je op tijd bent!

 

2 gedachten over “winactie Girl Online Going Solo

 1. Ik waag heel graag ook een kansje in deze winactie. Ik volg je hierboven genoemde kanalen (op sommige gewoon als Joany de Vries en op andere als nerdymommynl).

  Wat de vraag betreft; ik zou persoonlijk niet zo snel advies vragen online over mijn privé leven. Wel vind ik het erg interessant om met lezers te discussiëren over sociale en morele kwesties. Niet van die grote dingen; zoals de zwarte-pieten-discussie o.i.d., maar simpele kwesties zoals…

  Neem nou de boeken van Zoë zelf; zijn heeft hulp gekregen van een schrijfcoach, maar veel mensen beschuldigen haar ervan dat ze de eer opstrijkt van andermans werk. Ik vind het heel erg interessant om mijn bezoekers te vragen wat zij vinden van deze mate van hulp bij het schrijven. Super boeiend, vooral omdat de meningen er zo over verdeeld zijn.

  Het advies wat ik vraag heeft meestal te maken met leestips. Ik vind het zo leuk om dankzij mijn lezers nieuwe pareltjes te ontdekken ^^

 2. Ik volgde je nog niet op FB en Bloglovin, wat erg! Op Insta en Twitter volgde ik je al.

  Wat ik zou bespreken is een vervolg op een artikel dat ik vorig jaar schreef. Dit ging over mijn overspannenheid en hoe dag effect heeft op mijn blog. Ik merk namelijk dag als ik niet lekker in mijn vel zit, zoals ook een beetje op dit moment, dat dat invloed heeft op mijn blog. Ik blog niet alleen minder, maar ook recensies schrijven gaat minder lekker en zelfs lezen lukt niet altijd. Toch voel ik mij verantwoordelijk voor mijn blog en baal ik als een stekker als ik het niet kan onderhouden zoals ik eigenlijk zou willen.
  Het doet mij goed om verhalen, ervaringen en tips van andere mensen te horen, vooral hoe zij in zo’n situatie met de druk van oa school, blog, werk omgaan. Met elkaar praten helpt denk ik ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: