Winactie: My American Apparel Underwear & Stole my heart

Winactie: My American Apparel Underwear & Stole my heart

Hier is een linkje te vinden van de covers zoals ze eruit zien.

Marielle en ik hebben nu voor de tweede keer boeken laten drukken bij Lulu van ons samen. Normaal gaat het goed, maar helaas waren er dit keer beschadigde exemplaren. Lulu heeft dit keurig opgelost door ons nieuwe boeken te sturen die wel goed zijn. Maar ja, wat doen we dan met de andere exemplaren? Onder het verhaal op Wattpad lazen we dat er mensen waren die de boeken best in de kast willen hebben. Maar omdat ze niet in de winkel liggen, kan dat natuurlijk niet.
Toen kwamen we op het idee van een winactie en zo gezegd, zo gedaan.

Gloednieuw, maar beschadigd
Let op: Het gaat om beschadigde exemplaren met een vouw/beschadiging. De boeken zijn nieuw, maar beschadigd aangeleverd en omdat we geen idee hadden wat we er anders mee moesten, doen we dus een winactie. Het zijn eerste versies, dus er zullen (spel)fouten in zitten.

Gedrukt, maar niet uitgegeven
De boeken zijn gedrukt, maar niet uitgegeven en hebben dus geen isbn-nummers. Ze waren eigenlijk puur en alleen voor in onze boekenkast, maar ja, om die nu helemaal vol te zetten, is ook zo wat. Doorverkopen? Liever niet. Het zal alleen bij deze exemplaren blijven, meer laten we er niet drukken. Je mag de boeken onder geen beding doorverkopen, want geen uitgegeven exemplaren.

Wat krijg je?
– Een exemplaar van My American Apparel Underwear en Stole my heart. Er is dus één iemand die wint op Pluizenbol.nl en één iemand die wint op duntax.nl.
– Van ons allebei krijg je een handtekening. Yeah, dat wil je ook echt.

Wat moet je doen?
Simpel: Vul de rafflecopter hieronder in. Hoe meer dingen je doet, hoe meer kans. Je hebt vanaf 21 augustus 12:00 uur ‘s middags tot en met 4 september 11:59 uur ‘s ochtends de tijd om mee te doen. Daarna trek ik de winnaar.

a Rafflecopter giveaway

5 gedachten over “Winactie: My American Apparel Underwear & Stole my heart

 1. Ah, mij lijkt het leuk om ze in de kast te hebben, al zijn ze een beetje beschadigd.

  Ik win nooit iets, toch maar een gokje wagen dan.

  Vraagje; bij Wattpad moest je toch je gebruikersnaam invullen? Staat er niet onder, maar heb het wel gedaan.

 2. hi! Ik ben een erg groot fan van je boeken en sinds net ook abootje van je site. ik zou het echt heel erg geweldig vinden als ik jullie boeken dus meest geweldige, hilarische en humoristische boeken van heel wattpad tussen twee kaften op mijn bijna ingestorte boekenkast kan hebben staan! Ik ben fan van je boeken dus hopelijk komen ze mijn kant op gezweeft… En anders wel in m’n dromen…

   

  Xx boekenworm Fleur ❤️

   

  Ps ik verheug me nu al op deel 3 she’s got a boyfriend anyway!!!

 3. Echt super gaaf meiden! Het lijkt me geweldig om de eer te hebben dat jullie  boeken, niet uitgegeven nog wel (wat juist extra speciaal is), in mijn kast komen te staan! Ik doe met alle liefde mee <3 X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: