Pluizenbol.nl & contact

Pluizenbol.nl & contact

Pluizenbol.nl is al jaren mijn stukje wereldwijde heb, maar sinds april heb ik het roer omgegooid en heb ik besloten om mij vooral te richten op boeken en het schrijven ervan. Ik streef ernaar om in elk geval elke maandag, donderdag en zaterdag om 10 uur een artikel online te hebben (er zijn altijd uitzonderingen). Op maandag en zaterdag wil ik een recensie online hebben staan.

Gratis boeken en mijn site
Af en toe krijg ik een gratis boek van een uitgever, maar het merendeel van de boeken die ik bespreek, koop of leen ik. Over een gekregen boek ben ik net zo eerlijk als over een gekocht of geleend boek, want eerlijkheid staat bij mij voorop.

In de maandelijkse bookhaul staat sowieso welke boeken ik gekregen heb van een uitgever en ook per recensie staat onderaan aangegeven als ik het boek gekregen heb.

Contact
Contact opnemen om een vraag te stellen? Dat kan via dwarsestofzuiger@ gmail.com (zonder spatie). Binnen 48 uur zal ik proberen de mail te beantwoorden. Daarnaast ben ik te bereiken op Twitter (@LizGreenash).

Recensie-beleid
Ik sta open voor het ontvangen van recensie-exemplaren die ik uiteraard zal lezen en bespreken.
– Een recensie-exemplaar zal voor andere boeken gaan en zal ik plaatsen wanneer ik het boek uit heb. Ik streef naar het online zetten van de recensie 2-4 weken na ontvangst van het boek, maar dat kan ik niet garanderen. Soms heb ik meer tijd en soms minder. Deadlines zijn echter altijd mogelijk in overleg. Wanneer de recensie online staat, zal de exacte link doorgegeven worden. Dit kan via mijn twitteraccount of via de mail zijn. Daarnaast is er een mogelijkheid om de recensie van tevoren te lezen.
– Een belangrijk uitgangspunt van mijn website is dat ik eerlijk over alle boeken ben. Daarbij maakt het niet uit of ik ze gekocht, geleend of gekregen heb. Dus ook over recensie-exemplaren. Ik zal een boek niet alleen beoordelen met de woorden: ‘Dit is stom’. Maar ik zal altijd zo goed mogelijk uitleggen waarom een boek stom is.
– Het liefste ontvang ik fysieke boeken, maar ook ebooks (wel .epub) zijn mogelijk.

Winacties
Winacties zijn uiteraard ook mogelijk op pluizenbol.nl. Deze worden gedeeld via mijn weblog en via social media.

Adverteren
Adverteren is mogelijk op mijn blog. U kunt hiervoor contact met me opnemen en ik zal kijken of het bij mijn blog past.

Bloglovin’:Follow my blog with Bloglovin

3 gedachten over “Pluizenbol.nl & contact

 1. Heey,

  Ik ben echt dol op je site, en vind het ook hartstike gaaf dat je veel boeken leest die ik ook lees.
  En natuurlijk dat je goede recencies schrijft over boeken, die ik in het vervolg graag zou willen lezen.

  Maar ik heb je hele site doorgrond en 1 bepaald boek kon ik niet vinden?? De Halo serie van Alexandra Adornetto?
  Ik heb zelf echt onwijs veel plezier gehad met het lezen van die serie.

  Even een snelle samenvatting van het internet geplukt. ;p

  slaperig stadje. Daar komt verandering in wanneer vanuit de hemel drie engelen naar het stadje worden gestuurd: Gabriel, de krijger, Ivy, de heler, en Bethany, de tiener. Zo onopvallend mogelijk maakt het drietal zich op voor een strijd tegen het Kwaad. Om zo min mogelijk op te vallen, proberen de engelen zich als een gewoon gezin voor te doen. Bethany gaat naar de plaatselijke middelbare school, wordt verliefd en begint tegen alle regels van de hemel in een relatie. Maar al snel blijken de drie engelen niet de enige bovennatuurlijke elementen in Venus Cove te zijn. De komst van een uiterst charmante, verleidelijke en bovenal dodelijk gevaarlijke jongen bedreigt het voortbestaan van de wereld en de engelen moeten al hun krachten bundelen om hem te bestrijden. Bethany kunnen ze daarbij niet missen, en de jonge engel zal moeten kiezen tussen de liefde en haar missie.

  liefs, Lea

  1. Hoi!

   Ik heb inderdaad de Halo-serie nog niet gelezen, dus het is logisch dat je die nog niet kunt vinden, haha. Deel 1 heb ik overigens wel in de kast staan (de Engelse), maar ik heb nog zoveel in de kast staan die ik echt nodig eens moet lezen. Misschien toch eens uit de kast opvissen, haha. 😉 Dat krijg je met een te grote TBR-plank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge